Welkom!

Wij zijn Martijn en Anneke van den Boogaart-Snoep. Samen met onze zoon Thomas (2) en dochter Marije (0) hopen wij in september 2008 voor een periode van zeven jaar te worden uitgezonden naar Malawi, een land in zuidelijk Afrika.

We gaan daarheen omdat we ons bewogen voelen met onze medemensen daar. Tijdens ons verblijf in Malawi in 2004 raakte ons de nood die we er tegenkwamen. De gevolgen van AIDS en armoede kregen voor ons een gezicht en een naam. We voelen ons geroepen om onze gaven en talenten in te zetten om juist deze mensen te dienen. Zo willen we, samen met de kerk in Malawi, iets van Gods bevrijdende liefde laten zien in woord en daad.

Anneke zal als tropenarts gaan werken in het Ekwendeni Hospital, in het noorden van Malawi. Dit ziekenhuis valt onder de verantwoordelijkheid van de Presbyteriaanse Kerk van Malawi. Deze kerk heeft een belangrijke rol in de zorg voor armen en zieken. Martijn zal als adviseur voor deze kerk gaan werken.

Onze uitzending beschouwen niet als een privé-aangelegenheid. Daarom zijn we blij dat we zullen worden uitgezonden namens de hervormde gemeenten van Oud-Beijerland en Delft.

We vinden het daarnaast belangrijk ons gesteund te weten door onze familie, vrienden en anderen die onze bewogenheid met de mensen in Malawi delen.

U kunt uw betrokkenheid laten blijken door:

  • MEELEVEN
  • MEEBIDDEN
  • MEEGEVEN